I letos se můžete přidat k Hodině Země a dát tím najevo, že vám klimatická změna není lhostejná a jste ochotni proti ní něco dělat.
Toulcův dvůr vám ani v letošním roce nemůže nabídnout tradiční Temnou prohlídku Toulcova dvora,  ale připravili pro vás ale zajímavý podcast plný hudby, napínavé četby o tmě, rozhovorů a tipů na domácí aktivity bez elektřiny.

Odkaz na podkast se objeví těsně před akcí na stránkách organizace.

Mimo jiné se můžete těšit na v premiéře uvedenou relaxační hudbu Ondřeje Sifona Anděry, frontmana kapely WWW Neurobeat .

Hodina Země je každoroční mezinárodní akce zavedená Světovým fondem na ochranu přírody (WWF), která se pořádá vždy poslední sobotu v březnu. Letos připadá na 27. března na 20:30 – 21:30. Jedná se o nejrozsáhlejší klimatickou akci, při níž si lidé připomínají nutnost snížení příspěvku lidstva ke změně klimatu. Ačkoliv se drží již roku 2007, její význam bohužel stále rapidně roste.

Při Hodině Země domácnosti, podniky i veřejné instituce, a zejména kulturní památky, vypnou osvětlení a elektrické spotřebiče po dobu jedné hodiny na podporu zvýšení informovanosti o změně klimatu. Symbolické zhasnutí na jednu hodinu samozřejmě nestačí. Proto se ti, kdo se k Hodině Země přihlásí, můžou zároveň zavázat k další činnosti v oblasti ochrany životního prostředí a klimatu. K Hodině Země se můžete přidat přes https://www.veronica.cz/hodinazeme/.